Wat decoratie betreft kan U bij De Stoffeerder raam en vloerdecoratie vinden. Dit kunnen we U aanbieden sinds de inrichting van onze nieuwe 220m² grote toonzaal.

Van het maken van sierkussens, tot tapijten op maat en het maken van raamdecoratie zal U zeker bij ons terecht kunnen voor een totaalpakket voor Uw inrichting.

We hebben wat raamdecoratie betreft, de klassieke gordijnen die met de hand geconfectioneerd worden in ons gespecialiseerd atelier. Of de optreksystemen, Rollo’s en Lamellen.

Tevens zijn we gespecialiseerd in alle elektrische systemen die U kan bekijken en uittesten in onze showroom. Met afstandsbediening of met smartphone applicatie via de Tahoma Box die we ook verdelen.

We komen alles opmeten bij U thuis en nadien ook plaatsen. En geven U ook advies wat de mogelijkheden betreft alsook de stoffen en kleuren die het best in Uw interieur passen.

Bent U op zoek naar een tapijt op maat dan bent U zeker aan het juiste adres. We verdelen onder andere tapijten van Jab-Anstoetz en Sahco. Van zowel industriële geweven als met de hand getufte tapijten in wol zal U bij ons vinden.

En sinds kort hebben we een unieke specialisatie erbij, muurbekleding in stof. Dit hoort niet enkel thuis in kastelen maar ook in Uw living. De stoffen worden opgespannen door middel van een onzichtbaar systeem. Op deze manier passen deze perfect in Uw modern interieur.

Soms met het bekleden van een accent muur in Uw living gaat de akoestiek in Uw ruimte erop verbeteren en hebt U ook iets unieks in Uw huis.

Dit is ook een techniek die veel wordt toegepast in bedrijfsruimtes, waar men de dag van vandaag werkt op een groot verdiep met verschillende werkeilanden. En op deze manier een zekere rust en stilte kan bekomen.

Zoekt U nog andere vormen van bekleding en decoratie, we zijn ervan overtuigd dat we U zeker kunnen helpen. Dus aarzel zeker niet om ons uw vragen te stellen.

Walter, Sven en Marleen