Muurbekleding

Wat de muurbekleding betreft bij De Stoffeerder spreken we niet over behangpapier maar wel over stoffen muurbekleding. Deze manier van bespanning heeft vele voordelen zoals akoestiek als isolerend. Deze word steeds gespannen op de muur met een onderlaag in synthetische watten of met molton.

Vroeger veel gebruikt in kastelen maar nu ook meer en meer in moderne ruimtes waar meestal door het gebruik van beton en glas het geluid weergalmd. Ook is door de nieuwe technieken de “extra” afboording met koord of galon niet meer nodig wat het resultaat veel moderner laat ogen. Deze technieken kunnen we U laten zien en voelen in onze toonzaal te Buggenhout.

 

Wandbespanning Muurbekleding

Klassieke wandbespanning.

Tapijten op maat.

In ons gamma bij De Stoffeerder hebben we verschillende tapijten die we voor U op maat kunnen maken. Verschillende omrandingen, vormen en dessins zijn hier te kiezen. Ook het maken van tapijten in de kleurencombinatie die U wenst, kan hier besteld worden.

Onder andere werken we met de collecties Jab-Anstoetz en Sahco.

Ook is er bij ons de mogelijkheid om uw bestaande tapijten te verkleinen. Door onze mogelijkheden in het atelier kunnen wij deze zelf opnieuw afboorden. Dit kan zowel met een lederen boord als met boorden in stoffen.

Vind U bij ons een mooie stof dan kunnen wij ook met deze stof als basis een nieuw tapijt maken. We voorzien dit dan van een backing en omranding. Bent U handelaar en wilt U voor Uw klant een tapijt laten afboorden, geen probleem dat doen we ook.

 

Ook de koehuiden met haar of andere vachten kan U bij ons aankopen als tapijt. We hebben een ruime collectie uit verschillende vachten die we voor U kunnen bestellen. Deze kunnen dan ook gebruikt worden voor de bekleding van Uw meubels.

 

Kom gerust eens langs in onze showroom en we helpen U met alle plezier verder.

Marleen, Sven en Walter Van der Straeten