sinds 1966
Sven en Walter Van der Straeten
en Marleen Verhofstadt
De Stoffeerder -

een derde generatie bedrijf met meer dan 50 jaar ervaring dat gespecialiseerd is in interieurdesign oplossingen die zowel geschikt zijn voor privé woningen als B2B.
Onze reputatie die we jarenlang hebben opgebouwd is heel belangrijk voor ons, wij doen dan ook ons uiterste best om onszelf steeds te bewijzen en de lat hoog te leggen
De Stoffeerder is in 1966 opgericht door Felix Van der Straeten en is nu in handen van zijn zoon Walter en kleinzoon Sven als CEO.

Bij de familie Van der Straeten wordt de traditie van het her-stofferen hoog in het vaandel gedragen. Deze jarenlange kennis en ervaring geven zij dan ook graag door aan hun medewerkers, die deze technieken aangeleerd krijgen en zo actief kunnen gebruiken op de werkvloer.
Door de interieur opleiding en de natuurlijke nieuwsgierigheid van Sven worden ook de laatste technische trends aan boord gebracht. Dit zorgt ervoor dat De Stoffeerder een uniek bedrijf geworden is.

Sven Van der Straeten toen nog in het atelier

Felix Van der Straeten - oprichter van ons bedrijf - in de jaren 60
Door onze jarenlange kennis weten we hoe wij uw klassieke meubels moeten restaureren en opnieuw her-stofferen.

Omdat wij geen enkele uitdaging uit de weg gaan en hierdoor volledig out of the box kunnen denken, staan wij in voor het totaal project, vanaf de ontwerpfase tot de uitvoering en de uiteindelijke plaatsing.
De Stoffeerder
(toen Van der Straeten en Zoon)
gebouw in Buggenhout 1970
De Stoffeerder
(toen Van der Straeten en Zoon)
gebouw in Buggenhout 1992
De Stoffeerder
in Buggenhout
vandaag
Onze shuim afdeling
Vandaag zijn wij aan de slag
met een team van 16
en met twee CNC`s
Previous
Next

De Stoffeerder is een gestaag groeiend bedrijf, vandaag hebben we een team van 16 gekwalificeerde professionals en een machinepark dat twee CNC-machines - één voor hout en één voor stof - heeft staan.

Tegenwoordig omvat ons aanbod bijna alle soorten interieur oplossingen: stofferen van meubels (boot, auto, vliegtuig, caravans); meubels op maat inclusief houten constructie; eigen confectie van gordijnen; akoestische panelen en muurbekleding; vloerbedekking en veel meer. De Stoffeerder richt zich zowel op zakelijke als particuliere klanten en staat steeds open voor een vrijblijvend gesprek waarbij onze specialisten paraat staan voor het gepaste advies op maat. 


Onder onze gerealiseerde projecten bevinden zich zowel totaalinterieurs die tot stand zijn gekomen in samenwerking met architecten als unieke projecten van particuliere klanten.

Wij werken samen met de beste en gekende partners en leveranciers, indien nodig kunnen wij ook steeds de meest gewilde en zeldzame stoffen en materialen vinden voor jouw project.

Onze op maat gemaakte meubels zijn over de hele wereld te zien: van Brussel, Parijs tot Moskou en Beiroet.

BEKIJK ONSE RECENTE REALISATIES
en gebruik onse social media pagina`s om ons te contacteren en om uw ervaring van samewerking met De Stoffeerder te delen