Iedereen kent het probleem dat na een aantal jaar de zitplaats begint door te zakken waar het meest wordt gezeten. Wij kunnen dit probleem voor u oplossen.

Bij De Stoffeerder vervangen we wekelijks vullingen van zetels. Niet enkel de kussens worden vervangen maar ook de rekbanden die het geheel dragen worden vernieuwd. Zo heeft u de garantie dat uw leder of stof langer mooi blijft.

Bij lederen zetels is dit meestal de oorzaak van het doorscheuren van het leder. Dit omdat leder nu eenmaal uitrekt wat het geval is als de vulling te mals wordt. Waar het leder uitrekt ontstaan er plooien en in die plooien uiteindelijk kleine scheurtjes met alle problemen tot gevolg. Door het vervangen van de vulling krijgt het leder minder de kans om uit te rekken en zo voorkomt u vluggere slijtage.
Ook het stukgaan van naden of het afscheuren ervan komt door de malse vulling. Dit omdat er meer spanning op deze naden komt. En een naad is een stuk leder dat reeds geperforeerd is. Als dit gebeurt dan vervangen we ook de stukken leder die nodig zijn.

West u graag een vrijblijvend advies, bel ons dan gerust op. Wij komen ter plaatse, bekijken het probleem en zoeken naar een oplossing.