Hebt U een oldtimer? Recente wagen met instapschade… of wil U uw wagen pimpen in een nieuw kleurtje. Dan kunnen wij U hierbij helpen.

Door de jaren heen hebben we al verschillende zowel recente als oldtimers over de vloer gehad in ons atelier.

 

Wagens met instapschade proberen wij te herstellen in een tijdspanne van 1 dag. U brengt na afspraak de wagen binnen in de ochtend en komt deze in de late namiddag ophalen.

Wij demonteren de autozetel, maken de hoes los en vervangen dat wat nodig is. Ook het bijwerken of verstevigen van de zitvulling of rugvulling behoort tot deze operatie. De schuimparts worden bij ons in het atelier op maat gezaagd en dan verder gemodeleerd met een Foam Shaper. Op deze manier kunnen wij een exacte copy maken van de originele vorm.

 

Hierbij horen natuurlijk ook zetels van vorkheftrucks, kooiapen en wegenbouwmachines. Waarbij deze laatsten serieus afzien van het intensief gebruik.

Ook het vernieuwen van dakhemels, verlijmd of gespannen doen wij. Voor de verlijming gebruiken we daarvoor speciaal hittebestendige lijmen die tot een temperatuur van 120° bestendig zijn van loskomen.

We verwijderen de oude bekleding, lossen de oude lijm en foam op en zorgen eventueel voor lichte herstellingen aan de vorm.