Uw boot is voor U een tot rust komen van alle drukte. Lekker genieten van het rond dobberen op het water, de zon, de stilte… even helemaal weg van de dagelijkse sleur.

Op Uw boot wil U natuurlijk dezelfde luxe en comfort zoals bij U thuis. En daar maakt Uw interieur een groot deel van uit.

Dan kunnen we U hierbij helpen door het mee kiezen van de mooiste stoffen voor Uw kussens evenals Uw gordijnen en andere Raamdecoratie.

Wij bij De Stoffeerder weten dat niet zomaar elke bekleding geschikt hiervoor is. De stoffen moeten vooral UV bestendig zijn, waterafstotend en liefst ook nog zoutwater resistent zijn.

We werken met verschillende merken die al deze geschikte materialen in collectie hebben.

Zo werken we onder andere met Nautica kunstleder van verschillende fabrikanten zoals Buvetex, Van Leeuwen en Deletex.

Marine stoffering, een specialiteit op zich!

Als garen gebruiken we Dual Duty, specifiek garen met een polyester kern en een katoenen omwikkeling. Dit belet dat water langs de stiknaden in het kussens kan komen. Het katoen zwelt op bij de aanraking van het water.

Onderkanten worden gemaakt in een 3D Mesh stof in kunststof die rot en schimmelwerend is. Op die manier kan het water er gemakkelijk uitlopen.

En ten slotte is het gebruikte schuim waterdoorlatend.

Wij stofferen niet enkel en alleen kussens van het interieur. Ook meer technisch moeilijkere zaken zoals de bestuurderszetels en de kussens die zich buiten op het achterdek bevinden behoort tot onze vaardigheden.

Hiervoor hebben we de nodige machines die al deze vormen aankunnen van kussens en technische hoogstandjes van onzichtbare trekbanden, dubbele sierstiksels enzovoort.

In onze eigen schrijnwerkerij hebben we ook de mogelijkheid om de verrotte basisplanken te vernieuwen. Deze worden al dan niet polyesterd tegen het water. We werken hier steeds met watervaste platen die langdurig tegen weer en wind kunnen.

Wil U meer informatie of een vrijblijvende offerte aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We komen Uw boot opmeten en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Ondersteuning bij jouw project?

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan