Wat interieurinrichting betreft kan U bij De Stoffeerder raamdecoratie en vloerbekleding vinden. Hiervoor kan U bij ons terecht in onze ruime toonzaal waar U alle mogelijkheden met eigen ogen kan zien!

Van het maken van sierkussens, tot tapijten op maat en het maken van raamdecoratie zal U zeker bij ons terecht kunnen voor een totaalpakket voor Uw inrichting.

We hebben wat raamdecoratie betreft, de klassieke gordijnen die met de hand geconfectioneerd worden in ons eigen gespecialiseerd atelier. Onze naaister die reeds jarenlange ervaring heeft maakt deze voor U op maat en volgens de afwerking die U wenst. Optreksystemen, rolgordijnen, lamellen die kan U bij ons allemaal verkrijgen. Hiervoor werken we samen met verschillende gespecialiseerde leveranciers. Die allemaal hun eigen specialiteit hebben in elk van deze systemen.

Tevens zijn we gespecialiseerd in alle elektrische systemen van Somfy die U kan bekijken en uittesten in onze showroom. Met afstandsbediening of met smartphone applicatie via de Tahoma Box die we ook verdelen als erkend My Somfy Decorator.

Somfy automatisatie

Somfy My Decorator

We komen alles opmeten bij U thuis en nadien ook plaatsen. En geven U ook advies wat de mogelijkheden betreft alsook de stoffen en kleuren die het best in Uw interieur passen.

Bent U op zoek naar een tapijt op maat dan bent U zeker aan het juiste adres. We verdelen onder andere tapijten van Jab-Anstoetz en Sahco. Van zowel industriële geweven als met de hand getuftte tapijten in wol zal U bij ons vinden.

 

Ook zijn we verdeler van de JAB LVT55 vloerbekleding. 

En als unieke specialisatie kan U bij ons terecht voor  muurbekleding in stof alsook in leder.  Dit hoort niet enkel thuis in kastelen maar ook in Uw living. De stoffen worden opgespannen door middel van een onzichtbaar systeem. Op deze manier passen deze perfect in Uw modern interieur.

Soms met het bekleden van een accent muur in Uw living gaat de akoestiek in Uw ruimte erop verbeteren en hebt U ook iets unieks in Uw huis.

Dit is ook een techniek die veel wordt toegepast in bedrijfsruimtes, waar men de dag van vandaag werkt op een groot verdiep met verschillende werkeilanden. En op deze manier een zekere rust en stilte kan bekomen.

Zoekt U nog andere vormen van bekleding en decoratie, we zijn ervan overtuigd dat we U zeker kunnen helpen. Dus aarzel zeker niet om ons uw vragen te stellen.

Walter, Sven en Marleen

Ondersteuning bij jouw project?

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan