Bij de Stoffeerder werken we met kwaliteitsleder uit Italië.

Meestal werken we met volle nerf leder dat volledig doorkleurd is en afgewerkt met een lichte finishing. Zo voelt dit leder warm aan in de winter en geeft verkoeling in de zomer. Dat heb je niet met bewerkt leder dat voorzien is van een dikke afdeklaag van verf.

ica_002

Ons leder word verdeeld door de firma Stolz in Kortenberg. Deze voeren hun leder in van een familiale looier uit Arzignano in Italië. Deze looier levert ook het leder voor Ferrari. In België gebruikt de firma Jori dit leder van de firma Stolz ook voor al hun zetels.

saloncapiton_01

Ook hebt U een grote keuze uit andere soorten leder dat gepatineerd is met de hand om een klassieke uitstraling te verkrijgen. Dit leder si zoals het semi aniline leder basis gekleurd en nadien met de hand voorzien van een extra laag. Dit geeft meestal een wolk effect of een gemarmerde structuur. Dit leder word aan ons verdeeld door de firma Van Leeuwen en Deletex.

01bf0553-ff2f-410d-9c58-7b3c79ed7fc7

Bij De Stoffeerder gaan we verder dan meubels in leder alleen. Ook doen we verschillende prestige projecten zoals het bekleden van trapleuningen in Galuchat. Dit is vissen leder gekenmerkt door de witte parels op de bovenrug. Foto’s van dit project dat is uitgevoerd in Parijs kan je terug vinden op onze facebookpagina. www.facebook.com/destoffeerder